Стоян Рабаджийски, за който Петел отново се налага да пише,  е

...
Стоян Рабаджийски, за който Петел отново се налага да пише,  е
Коментари Харесай

Дядо Стоян отново моли за помощ! Състоянието му се влошава, а няма пари за животоподдържащи лекарства

Стоян Рабаджийски, за който Петел още веднъж се постанова да написа,  е на ръба на отчаянието, защото няма средства за медикаменти. Мъжът има рак на белия дроб, както и още няколко съпътсващи болести. Здравето му се утежнява, от ден да ден, туморът пораства, а той е спрял лекуването заради липса на пари за медикаменти. При последните проучвания се открива нарастване на лимфните възли.

С всеки минал ден туморът става по-голям, а индивидът не вижда светлина, защото не може даже да си закупи медикаментите, които биха забавили процеса на болестта.

" Единствения ми приход е пенсията, която е 200 лева и не стига за нищо. Едва претърпявам, нямам пари за медикаменти. Бях почнал лекуване с Видатокс, което ми бяха изписали, само че лекарството е 195 лв., нямам такава опция, даже и витамините си стопирах, тъй като са 50 лева месечно. Отделно имам назначени инжекции, предписани имуностимулатори. Цялото ми лекуване коства към 900 лева месечно, а нямам от къде да взема толкоз пари. Напълно обезверен съм, не съм женен и нямам деца, нямам на кого да разгадавам, с изключение на на страната, на която толкоз години съм плащал налози. Години наред съм дарявал кръв и съм помагал. Християнин съм и единствено това ме стопира да сложа край самичък на тези страдания. Надявам се хората да са малко по-сърдечни и да оказват помощ. Започнаха проблеми и със сърцето, подвигам и високо кръвно, болят ме костите, вечер не мога да дремя от болежка, изцяло обезверен съм  ", споделя Стоян.





Всеки, който желае да окаже помощ, може да открие Стоян Пенков Рабаджийски на адрес:

с. Елшица, пк 4538

ул. „ Д. Благоев “ 11

тел. 0884670613

Банкова сметка: BG74BPBI79304030143702
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР